Yaşanan olayı Lale Aksoy köşesine taşıyarak “müdür beyi bu kadar Celallendiren olayın hastanenin Kreşinde görev yapan öğretmenin maaş ödemesi ile alakalı olduğunu” öne sürdü.

Atasoy daha önce gündeme getirdiği temizlik personeli kadrosunda olan ancak kayıt görevlisi olarak çalışan işçinin temizlik personeli işlerine verilmesi nedeniyle yaşanan sorunun yazdığı köşe yazısı sonrasında il sağlık müdürü tarafından çözüldüğünü hatırlattı.

Sağlık çalışanlarının hasta ve hasta yakınlarının sözlü ve fiziki şiddetinin yanında diğer taraftan da yönetici, idareci ve birim sorumlularının da sözlü şiddetlerini maruz kaldıklarını belirten Akasoy, bu durumun hasarının çok ağır olduğunu” söyledi.

Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesinde görev yapan bir sürekli işçi personele yönelik hastane idare amirinin telefon fırlattığını belirten Akasoy, sağlıkta devrim bu olsa gerek diyerek “beni çıldırtmayın, beni zıvanadan çıkartmayın” sözleriyle idari amirin çalışanın üzerine telefon fırlatmasının” olacak iş olmadığını yazdı.