İstanbul Bağcılar’da Aile Sağlığı Merkezinde görev yapan Dr. Mahmut Doğan’ı öldüresiye darbeden şahıs adliyeye sevk edildi.

Dün Çınar Aile Sağlığı Merkezi'ndeki görevi sırasında doktor Mahmut Doğan'a saldırıp yumruk ve tekme atarak yaralayan şüpheli Y.İ'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheli, polis eşliğinde Bakırköy Adliyesi'ne gönderildi.

Doktor Mahmut Doğan, çalıştığı Çınar Aile Sağlığı Merkezi'nde bir kişi tarafından darbedilmişti. Saldırganın yumruk ve tekmeleriyle yaralanan Doğan'a ilk müdahale buradaki sağlık ekiplerince yapılırken, şüpheli Y.İ. polis tarafından gözaltına alınmıştı.

HABERİN GEÇMİŞİ

İstanbul Bağcılar’da aile hekimi olarak görev yapan Mahmut Doğan, görevi başındayken Yasin İ. İsimli vatandaşın saldırısına uğradı.

Yaralanan aile hekimi Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavisine başlandı.

NE İSTEDİĞİNİ SÖYLEMEDİ, DOKTORA SALDIRDI

Görgü tanıklarının ifadelerine göre; aile sağlığı merkezine giden saldırgan Yasin İ., bir süre hiç kimseyle konuşmadan bekleme salonunda oturdu. Durumu fark eden görevlilerin sorularına yanıt vermeyen Yasin İ., ne istediğini de söylemedi. Görevliler, bunun üzerine durumu Mahmut Doğan’a bildirildi. Doğan, Yasin İ.'nin yanına giderek kim olduğunu, bir sağlık sorunu olup olmadığını ve ne istediğini sordu. Doğan’ın sorularını da yanıtsız bırakan Yasin İ., görevlilerin polise haber vereceklerini söylemeleri üzerine Doğan’a saldırdı.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Saldırgan Yasin İ., daha sonra sağlık merkezine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen saldırganın ifade işlemlerinin sürdüğü bildirildi