HEMŞİRE PARK HALİNDEKİ ARAÇTA ÖLÜ BULUNDU!

31 yaşındaki hemşirenin cansız bedeni park halindeki araçta bulundu. Hemşire Kaya Çelik’e ait olduğu belirlenen ceset daha sonra sağlık ekipleri tarafından morga kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Mersin Kemalpaşa Mah. Mimar Sinan Bulvarı üzerinde bulunan parka ihbar üzerine giden polis ve 112 sağlık ekibi, park halinde araç içerisinde, daha sonra 31 yaşındaki hemşire Kaya Çelik’e ait olduğu belirlenen cesede ulaştı. Gece 03.00 sularında gerçekleşen olayda polis ekipleri aynı araç içerisinde bulunan diğer bir kişinin ifadesini almak üzere karakola götürdü. 

112 sağlık ekipleri yaptıkları ilk kontrolde Hemşire Çelik’in yaşamını kaybettiğini tespit etti. Çelik’in kesin ölüm nedenin tespiti için cesedi Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

TATİL İÇİN YOLA ÇIKAN HEMŞİRE SEMİHA’DA TRAFİK KAZASINDA YAŞAMINI YİTİRDİ

Dün yaşanan başka bir olayda, Bursa Çekirge Devlet Hastanesinde hemşire olarak çalışan Semiha Ayyıldız’ın ailesiyle birlikte tatil için antalya’ya seyahatleri sırasında, Antalya’da geçirdikleri trafik kazasında yaşamını yitirdiği, kazada ağır yaralanan 5 yaşındaki kızı Damla’nın Akdeniz Üniversite Tıp Fakültesinde yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Hemşire Ayyıldız’ın ölümü Bursa Sağlık camiasını yasa boğarken, cenaze namazı Aksaka Camiinde öğle namazına müteakip kılınmasının ardından toprağa verildi.

Kazadan Hemşire Semiha Ayyıldız’ın 11 yaşındaki oğluyla eşi yara almadan kurtulduğu öğrenildi.