Genç Sağlık Sendikası Manisa Şube Başkanı Oğuz Ay, 1 yıl önce kurulan bir sendika olduklarını belirterek Manisa’da şube açmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Manisa'da, yaklaşık 1000 üyesi bulunan Genç Sağlık Sendikası resmi olarak açıldı. Kamu Birliği Konfederasyonu'na bağlı olarak kurulan Genç Sağlık Sendikası'nın Manisa Şubesi açılışı, Uncubozköy'deki Manisa Meydan AVM'de gerçekleşti.

Açılışa Kamu Birliği Konfederasyonu Başkanı Osman Kaya, TEÇ-SEN Manisa İl Temsilcisi Bülent Ecevit Özbek ve sendika üyeleri katıldı.

Genç Sağlık Sendikası'nın Manisa Şube Başkanı Oğuz Ay, bir yıl önce kurulduklarını ve şimdi şube binasını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Ay,

"Başlangıçta sadece 3 kişi olarak yola çıktık ama bugün buraya kadar geldik. Bu durum bizi son derece mutlu ediyor. Sağlık çalışanlarının hakları için mücadele ediyoruz. İnanıyoruz ki, Manisa'da en kısa sürede sendika olarak yetki alacağız. Bu yönde bazı ilçelerde çalışmalara başladık"

Sağlık Sen, Sağlık Bakanlığından Ek Ödeme Katsayılarının 2 Katına Çıkarılmasını İstedi Sağlık Sen, Sağlık Bakanlığından Ek Ödeme Katsayılarının 2 Katına Çıkarılmasını İstedi

şeklinde konuştu.

Osman Kaya’da katıldı

Kamu Birliği Konfederasyonu Başkanı Osman Kaya, açılışta yaptığı konuşmada, bu noktaya ulaşmanın önemli bir başarı olduğunu vurguladı.

Kaya: “Çocuklarımızın geleceği için bu mücadeleyi veriyoruz”

Kaya,

"Başarı, yokluk içinde bile bir şeyler başarabilmektir. Hiçbir imkan olmadan sıfırdan başlayıp bu noktaya gelmek gerçekten büyük bir başarıdır. Bu başarının daha da pekiştirilmesi gerekiyor. Hem Manisa'da hem de Türkiye genelinde bunun sağlanması önemlidir. Çocuklarımızın daha iyi bir geleceği için bu mücadeleyi veriyoruz. Oğuz başkanımız ve ekibi, kısa sürede Manisa'da bu başarıyı elde etti. Bundan sonra yetkinin de alınması gerekiyor. Bu konuda başkanımızdan ve üyelerimizden desteğini bekliyoruz. İnanıyorum ki, yetkiyi alarak sendikamızı daha da güçlendireceksiniz" şeklinde konuştu.