Cumhur İttifakının ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Silahlı Kuvvetlerinin kimyasal silah kullandığını yönelik iddialara çok sert tepki gösterdi.

Bahçeli konuşmasında, Türk Tabipleri birliği’nin kapatılması gerektiğini ifade ederek “şerefli Türk askerini suçlayan kim varsa teröristtir, şerefsizdir, haindir” dedi.

2023 yılının Türk tarihinin dönüm noktalarından birisi olacağına işaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye’ye tuzak kurarlar kuranlar 2023’te alt edilecektir ifadesini kullandı.

Manisa’da düzenlenen miting de Türk Silahlı Kuvvetleri hakkında akılalmaz iddialarda bulunan Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı’ya sert tepki gösteren Devlet Bahçeli Tabipler Birliği’nin kapatılması gerektiğini savundu.

KİMYASAL SİLAH İDDİASINA TEPKİ

Geçtiğimiz günlerde TSK'ya şerefsiz bir iftira atılmıştır. Biliyoruz ki her hain korkaktır, yalancıdır. Hain her fırsatta hainliğini gösterecektir. PKK'nın namussuz iftirasına önce CHP'li bir milletvekilinden destek gelmiştir. Türk Tabipleri Birliği Başkanı demiştir ki 'Belli ki sinir sistemini tutan kimyasal gazlardan biri kullanılmış durumda.' Tepkiler yükselinde 'Öyle bir şey söylemedim ki' diyerek çark etmiştir.

''TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ'NİN KAPATILMASI HAKTIR''

Şerefli Türk askerlerini suçlayan kim varsa teröristtir, şerefsizdir, haindir, dökülen şehit kanlarının vebali onların üstündedir. Türk Tabipleri Birliği'nin kapatılması haktır, hukuktur, devlet ve millet onurunun ertelenemez sorumluluğudur.''