Şişli Etfal Hastanesi beyin ce sinir cerrahi asistanlığına başladığı tarihe gönderme yaparak TUS sınavlarına hazırlanırken dahi bu mesleği seçtiğim için pişman olmadım diyen hekim; 

 Ardından Mazeretsiz yatay geçişle göztepe eğitim araştırma hastanesine geçtim. İlk günler her saniye biri bana bağırıp kızacakmış gibi geliyordu. Ama öyle olmadı. Hepsi gerçekten çok iyi insanlardı. Ayrıca bir kere ya bir kere bile bağıran çağıran görmedim. Eeee hani bu mesleğin doğasında vardı?

Ben kıdemlilerin de iş yaptığını orada gördüm,öğrendim. Kıdemlilerin nöbetteyken çıkıp gitmediğini, her konsültasyonla birebir ilgilendiğini orada gördüm. Hepsine çok teşekkür ederim. Ama sanırım bana verilen hasar zaten verilmişti. Anksiyete krizlerime engel olamadım, ağlamalarımı söylemekten utanmadığım gibi bunu söylemekten de asla gocunmuyorum. Bir kıdemlim ameliyata gel şeyma dedi gittim, giyindim, karın ağrılarım başladı, nefes alamadım ve duramadım ameliyathanede, çıktım. Ardından yaşadıklarım birkaç kere daha ciddi bir şekilde tekrarlanınca beyin cerrahisini bırakma kararı aldım. Göztepe eğitim araştırmadaki tüm asistanlara,hocalara çok teşekkür ederim.

Gerçekten kötü sonuçları olan anksiyete krizleri geçirdim ve bir kere yapamazsın bırak demediler, hep yardımcı oldular, bu kararı ben aldım. Şişli etfale gelince mobbing yapan ve mobbing yapmayıp da buna susan kimseye artık neye inanıyorlarsa hakkımı asla helal etmiyorum. Eşkıdemime her daim yanımda olduğu için çok teşekkür ederim. Nedense sürekli türkiyede doktorların değer görmediğinden konuşuyoruz da -ki zaten konuşmalıyız- koca bir tabu gibi kendi meslektaşları tarafından köleleştirilen doktorlardan çok az konuşuyoruz.

Gerçekten zor bir dönemden geçiyorum. İnsan tıp1 den beri beyin cerrahisi isteyip, hayaller kurup da bu şekilde bırakınca hissettiği değersizlik duygusunu anlatamam. Kim aynı şeyleri yaşıyorsa ben dinlemeye her daim hazırım. Kimse kimsenin kendini bu şekilde hissettirmesine neden olamaz. Bu en en basit tabiriyle kötülüktür.

Benim içinse durum şöyle; pratisyenliğe geri döndüm ve bir iyileşme sürecindeyim. Umarım yazdıklarımla birilerine yalnız olmadıklarını hissettirebilmişimdir. @saglikbakanligi