Daha önce Urfa’da idarecilik yapıp sağlık çalışanlarının şikayetçi kişilerin tekrar atanmasının bu twitin atılmasına sebep olduğu belirtiliyor.

Harvard Öncülüğündeki Araştırma Gündem Oldu: Yapay Zekâ Acil Serviste Bazı Tanı Görevlerinde Doktorları Geçti
Harvard Öncülüğündeki Araştırma Gündem Oldu: Yapay Zekâ Acil Serviste Bazı Tanı Görevlerinde Doktorları Geçti
İçeriği Görüntüle

Sağlık Sen Şube Başkanı Abdulkadir Yabir sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda bir ata sözünden alıntı yaparak Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı diyerek Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü’nde ki sözleşmeli yönetici atamalarını eleştirdi.

Şube Başkanı Yabir paylaşımında şunları kaydetti: Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı demiş atalarımız.İl Sağlık Müdürlüğü’nde yaşanan olaylar bu veciz sözü aklıma getirdi.Süreci yakında takip ediyoruz.