Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Eski İl Sağlık Müdürü Hasan Öznavruz, 5 yıl önce devraldığı ve gururla sürdürdüğü görevi bugün Dr. Ahmet Kara’ya devrettiğini, görev yaptığı sürede çalıştığı mesai arkadaşlarına bir kez daha teşekkür ettiğini belirterek yeni İl Sağlık Müdürü Ahmet Kara’ya başarılar diledi.

Sağlık Bakanlığı tarafından Osmaniye İl Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Ahmet Kara ise Hasan Öznavruz’a bu zamana kadarki verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek devraldığı hizmet bayrağını daha iyi noktalara taşıyacağını dile getirdi.

Devir teslim töreninin ardından yeni İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara, Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ile tanışma toplantısı yaparak sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.

HABER GEÇMİŞİ

Şanlıurfa Suruç Devlet Hastanesi’nin eski Başhekimi Dr. Ahmet Kara Osmaniye İl Sağlık Müdürü olarak atandı.

Suruç Devlet Hastanesinde daha önce Başhekimlik görevi de yapan Dr. Ahmet Kara’nın Osmaniye İl Sağlık Müdürü olarak sözleşme imzaladığı öğrenildi.

Osmaniye Eski İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz'dan boşalan İl Sağlık Müdürlüğüne uzun zamandır atama yapılmamıştı.

Osmaniye’nin çiçeği burnundaki İl Sağlık Müdürü Ahmet Kara, Şanlıurfa’da Kamu Hastaneleri Başkanlığı göreviyle Suruç Devlet Hastanesi Başhekimliği görevlerini ifa etmişti.