Aylık 600 bin ziyaretçi girişi ile Sağlık Personelinin 1,5 yıl gibi kısa sürede haber aldığı kaynak haline gelen saglikpersoneliHABER.NET 81 ili kapsayan haber ağıyla sağlıkta GÜNDEM oluşturmaya devam ediyor. İddiaları haber metinleriyle değil, sağlık personelinin yanında olarak, ne sendikadan nede idareciden yana tavır takınmadan objektif ve hızlı haber sunma misyonumuzu sözleşmeli idareci tekviminde de ortaya koyduk, koymaya devam ediyoruz.

Sözleşme takvimini incelemek için buraya , en son sözleşme imzalayan sağlık müdürü haberi içinde buraya tıklayınız. 

Geçtiğimiz günlerde 10-15 kadar il yönetimi;  başkan, başkan yardımcısı, uzman, başhekim, müdür ve müdür yardımcısı listelerini Bakanlığın isteği doğrultusunda önce mail, sonrasından kurye ile ıslak imzalı sözleşmeleri bakanlığa gönderdi.

İl Müdürü atamalarınında neredeyse yarıya yakını netlik kazandı ancak ÇKYS sistemine kısıtlı sayıda sözleşmeli idareci düşürüldü.

Gerek il müdürü gerekse diğer yönetici listelerine bakıldığında çok fazla bir değişim olmadığını kaynaklarımızdan edindiğimiz bilgiler ışığında rahatlıkla söyleyebiliriz.

Pandemi dönemine denk gelen bu atamalar için siyasiler bakanlığı çok fazla sıkıştırmaya devam etselerde, Bakanlık mevcut yöneticilerin çoğuyla göreve devam kararı aldığı konuşuluyor.