Dr. Naci Çağlar, Doç. Dr. İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesinde uzun yıllar başhekim olarak görev yaptığı hastaneye tekrar başhekim olarak geri dönüş yaptı. Kütahya İl Sağlık müdürlüğü’nün ve Sağlık Bakanlığının onayıyla Simav Devlet Hastanesine ataması yapıldı.

Simav Devlet Hastanesinin gülümseyen yüzü, uzman doktor, cerrah Naci Çağlar, yapılan teklifleri kabul ederek Kütahya İl Sağlık müdürlüğü’nün ve Sağlık Bakanlığının onayıyla uzun yıllar başhekim olarak görev yaptığı hastaneye tekrar başhekim oldu. Kendisiyle görüştüğümüz Başhekim Çağlar, ‘Kaderde tekrar başhekim olmak da varmış’ derken, “Simav’ın bir evladı olarak bilindiği gibi hastanemizde uzun yıllar başhekim olarak yöneticilik görevinde bulundum.

Sağlık Bakanlığımızda gerçekleştirilen Kamu Hastaneler Birliği uygulamasıyla bilindiği gibi görevimden ayrılmıştım. Şimdi yapılan teklif üzerine halkımıza ve bölgemize Başhekim olarak hizmet vermeye başladım. Bununla birlikte Operatör Dr. olarak da halkımıza şifa sunmayı sürdüreceğim” dedi.

Op. Dr. Naci Çağlar: Simav Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Naci Çağlar 1982 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 1989 yılında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde genel cerrahi alanında uzmanlık eğitimini başarıyla tamamlayan Çağlar, 1990 yılında Simav Devlet Hastanesinde göreve başlamıştı. Başhekim Çağlar, 20 Mayıs 2019 tarihinden itibaren ikinci kez başhekim unvanıyla görevini sürdürüyor. 

Kaynak:simavinsesigazetesi.com