Geçtiğimiz hafta sonunda ataması çıkan Kızılcahamam Devlet hastanesi Başhekimi Meftun Karataş’tan boşalan Kızılcahamam Devlet Hastanesi Başhekimliğine Kemal Akın atandı.

2012-2014 yıllarında Kızılcahamam Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan Uzman Dr. Kemal Akın Ankara Şehir Hastanesi Kadın Doğum Hastanesinde Başhekim Yardımcısı olarak görev yapmakta iken yeniden Kızılcahamam Devlet Hastanesine Başhekim olarak atandı.

NERDE KALMIŞTIK !

Kızılcahamam Devlet Hastanesi Başhekimi Kemal Akın yaptığı açıklamada; “Kızılcahamam benim için çok önemli bir yer geçtiğimiz yıllarda burada Başhekim görevinde bulunmam beni yabancılık çektirmedi. Eski hastanede görev yaptığım sürede yeni hastanenin de yapılması planlanmaktaydı, o süreçte benim görev sürem tamamlandı ve Ankara’da görevlendirildim ve yeni hastanede görev yapamayacağımın üzüntüsü içerisindeydim, çok şükür yeni hastanemiz yapıldı ve artık Kızılcahamam dayız kaldığımız yerden devam edeceğiz hemşerilerime hizmet etmekten memnuniyet duyacağım “ dedi.

Ankara Şehir Hastanesi, Koordinatör Başhekimi Op. Dr. Aziz Ahmet Surel, yeni görevi nedeniyle hastaneden ayrılan Uzm. Dr. Kemal Akın’a  görevini yaparken gösterdiği üstün çaba ve fedakarlık için teşekkür etti ve gönüllerinde daima Ankara Şehir Hastanesi Ailesinin bir üyesi olarak kalmaya devam edeceğini ifade etti.