Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanarak resmi gazete'de yayımlanan kararname ile Hüseyin Dündar, Sağlık Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü oldu.

Dündar'ın Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü olmasıyla bu görevi yürüten Adem Keskin'de aynı kararname ile görevden alındı.

Görevden alınan Adem Keskin, Artvin - Ardanuç doğumlu, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuydu. Keskin 2016 - Temmuz 2018 yıllarında Sağlık Politikaları Kurulu Üyeliği yapmış,
Temmuz 2018 itibariyle I. Hukuk Müşavirliği görevlerini ifa etmişti. 


*Görevden alınan Av. Adem Keskin

YENİ GENEL MÜDÜR HÜSEYİN DÜNDAR!

Samsun'un Çarşamba ilçe belediyesini 3 dönem yöneten Hüseyin Dündar, 31 Mart seçimlerinde aday gösterilmemesinin ardından önce Samsun Büyükşehir Belediyesinde özel kalem müdürü oldu. Ardından Büyükşehir Belediyesi Hukuk İşlerine memur yapıldı. Dündar, son olarak Rekabet Kurumu'na atanmıştı. Özel Kalem Müdür olması, ardından hukuk birimine memur olması 2 gün içerisinde gerçekleşmesi nedeniyle Dündar'ın bu hızlı memur olma süreci tartışma konusu olmuştu. Samsun Büyükşehir Belediyesinin Hukuk İşleri’nde de bir gün memur olarak gösterilen Dündar, Ticaret Bakanlığı’na bağlı Rekabet Kurumu’na geçişi yapılarak hukuk müşaviri olarak ataması yapılmıştı.

Hüseyin Dündar Biyografisi

1971 yılında, Çarşamba'da doğdu.

Orta ve Lise Öğrenimini 1989 yılında, Samsun'da tamamladı. Aynı yıl kazandığı İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1993 yılında mezun oldu.

28 Mart 2004 ve 29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde belediye başkanlığına seçildi.

Hüseyin Dündar, evli ve iki çocuk Babasıdır.