Aslen Malatyalı olan Doç. Dr. Ozan Beytemür Bağcılar Eğitim ve  Araştırma Hastanesi başhekimi oldu. Ortopedi ve Travmatoloji dalında uzman olan Doç. Dr. Ozan Beytemür Malatya Kale ilçesi Aluçlu Köyü nüfusuna kayıtlı olup, Aluçlu Vakfı ve Aluçlu derneğinde yönetim kurulu üyesi. 

 Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimlik görevine atanarak göreve başlayan Doç. Dr. Ozan Beytemür için tebrikler yağıyor. Ilk tebrik Malatya Kale  Aluçder Dernek Başkanı Mehmet Deyan'dan geldi. Başkan Mehmet Deyan yayınladığı tebrik mesajında " hemşerimiz ve Aluçder Vakfı ile Aluçlu Derneği yönetim kurulu üyesi olan değerli hocamız Doç. Dr. Ozan Beytemür'un Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğı görevine gelmesi ziyadesi ile bizleri mutlu etmiştir. Kendisine bu yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi. 
 Akçadağ Derneği Başkan Yardımcısı, Malatya sivil toplum örgütleri yönetim kurulu üyesi,  Akel Vakfı yöneticilerinden Hasan Mersin'de yayınladığı mesajda " Göreve gelen hemişerime yeni görevinde başarılar dilerim " dedi. 

 Güngören Malatyalılar dernek başkanı Dursun Kaplan da yayınladığı tebrik mesajında " İşinin ehli  Doç. Dr. Ozan Beytemür hocamıza Yeni görevinde başarılar dileriz" dedi.