Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Çarıkçı imzası ile yayınlanan İç Bildiriyle Başhekim Prof. Dr. Rasih Yazkan’ın görev süresinin uzatıldığı duyuruldu.

Rektör imzalı yayınlanan bildiride, SD Üniversitenin Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Başhekimi olarak 2019 yılı Eylül ayından itibaren bu görevi yürüten Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rasih Yazkan’ın görev süresinin uzatıldığı duyuruldu.

Röktörlük tarafından yayımlanan bildirede şu ifadelere yer verildi:

"Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü olarak ilgili yazımız ile görevlendirilen ve 20.09.2019 tarihinden itibaren bu görevi yürüten Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.y Dr. Rasih Yazkan'ın "Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi Yönetmeliği'nin 8'inci maddesi "Merkez Müdürü; Merkez ve Merkeze bağlı ünitelerde tam gün statüsünde çalışan profesör ve doçentler arasında üç yıl süre ile görevlendirilir. Süresi biten Merkez Müdürü yeniden görevlendirilir" hükmü uyarınca 20.09.2022 tarihinden itibaren yeniden görevlendirilmesi uygun görülmüştür"