Çalışanlara küçük bir mola vermek amacıyla düzenlenen etkinlikte, doğanın tadı çıkarıldı ve müzik eşliğinde çeşitli oyunlar oynandı.

Saglik Festivali Bilkent Sehir Hastanesi 6

Çalışanlar doğada buluştu

Etkinlik, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi personelini bir araya getirmek ve yoğun iş temposundan kısa bir süreliğine uzaklaştırmak amacıyla düzenlendi. Hemşireler, doktorlar ve diğer sağlık çalışanları ile aileleri, doğanın içinde düzenlenen bu etkinlikte buluşarak doyasıya eğlendi.

Saglik Festivali Bilkent Sehir Hastanesi 12

Festival, Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Garibe Adıgüzel, Koordinatör Başhekim Doç. Dr. Aziz Ahmet Surel ve Koordinatör Destek Hizmetleri Müdürü Ahmet İşler’in katılımlarıyla büyük bir coşkuyla başladı.

Saglik Festivali Bilkent Sehir Hastanesi 9

Etkinliklere hastane başhekimleri, başhekim yardımcıları, hastane müdürleri, müdür yardımcıları ve Etlik Şehir Hastanesi'nin yöneticileri de eşlik etti. Hastane yöneticilerinin, personelinin ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği festival, tüm katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Saglik Festivali Bilkent Sehir Hastanesi 10

Sağlık Hizmetleri Müdürü'nün Açıklamaları

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Koordinatör Sağlık Hizmetleri Müdürü Garibe Adıgüzel, etkinlik hakkında şunları söyledi:

Bugün kurumsal ailemizin tamamını buraya toplamak istedik. Yoğun bir tempoyla çalışan hemşirelerimiz, doktorlarımız ve tüm sağlık çalışanlarımız çok emek veriyor. Bu süreçte çalışanlarımız çok yoruldular, onlara küçük bir mola vermek istedik. Etkinliğimiz, Hemşireler Haftası programı kapsamında Sağlık Festivali olarak gerçekleştirildi. Burada çalışanlarımızı mutlu görmek bizi de mutlu etti. Bu festivalin ilk olduğunu ve her sene tekrarlanacağını belirtmek istiyorum.

Saglik Festivali Bilkent Sehir Hastanesi 11

Çalışanlar:  Çok güzel bir organizasyon

Etkinliğe katılan Bilkent Şehir Hastanesi çalışanlarından Gülperi Gedik, etkinlik hakkında düşüncelerini şöyle dile getirdi: "O kadar çok eğlendik ve motive olduk ki emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir organizasyon olmuş. Geleneksel hale gelecek diye düşünüyoruz."

Saglik Festivali Bilkent Sehir Hastanesi 7

Festivalde Neler Vardı?

- Yoga: Sağlık ve huzuru bir araya getiren yoga seansımız büyük ilgi gördü.

- Stant: Farkılı ürünlerin sergilendiği 12 stant alanımız hazır bulundu.

- Canlı Müzik: Festival boyunca sahne alan müzisyenler, katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

- Animasyon Gösterisi: Özellikle çocukların eğlendiği animasyon gösterileri festivalin neşesini artırdı.

Sıfır Araç Kampanyaları Bitiyor, İkinci El Pazarı Hareketleniyor! Sıfır Araç Kampanyaları Bitiyor, İkinci El Pazarı Hareketleniyor!

Saglik Festivali Bilkent Sehir Hastanesi 8

- İkramlar: Çeşitli ikramlar ile katılımcılarımızın damak zevkine hitap edildi.

- Sürpriz Hediye Çekilişi: Festivalin sonunda yapılan sürpriz hediye çekilişleri ile birçok katılımcımız özel hediyeler kazandı.

Saglik Festivali Bilkent Sehir Hastanesi 3

Festival etkinliği, çeşitli gösterilerin ardından sona erdi. Katılımcılar, bu tür etkinliklerin her yıl tekrarlanmasını temenni ederek, doğayla iç içe keyifli bir gün geçirdikleri için memnuniyetlerini dile getirdiler.

Saglik Festivali Bilkent Sehir Hastanesi 5Saglik Festivali Bilkent Sehir Hastanesi 4