ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; 17 Nisan 2024 tarihinden itibaren adayların sonuç.osym.gov.tr adresinden TÇ kimlik numaraları ve kullanıcı aday şifreleri ile sınav sonuçlarına erişebilecekleri duyuruldu.

41 Sağlık Personelinin Gözaltına Alınmıştı! Dolandırıcılığının Detayları Belli Oldu 41 Sağlık Personelinin Gözaltına Alınmıştı! Dolandırıcılığının Detayları Belli Oldu

17 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen 2024 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2024-TUS 1. Dönem) ile 2024 Tıp Doktorluğu Alanında Yurt Dışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı’nın (2024-STS Tıp Doktorluğu 1. Dönem) madde analizleri tamamlanmış ve cevap anahtarlarının kontrolleri sonuçlandırılmıştır. Yapılan incelemeler neticesinde, Klinik Tıp Bilimleri Testi Temel Soru Kitapçığı’nda bulunan 28 numaralı sorunun iptal edilmesine karar verilmiş ve değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Sınav sonuçlarına erişim ise adaylara 17 Nisan 2024 tarihinden itibaren saat 10.00'dan sonra ÖSYM'nin resmi internet sitesi olan https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle mümkün olacaktır.

Bu önemli duyuru adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI