Şanlıurfa Merkez Karaköprü ilçesi Güllübağ Mahallesi'nde bulunan Yasin Arıcı Taziye Evi'nde meydana gelen olayda, daha önceden husumetli olan iki grup arasında henüz biinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktığı öne sürüldü.

Başhekim Eyüp Şelli Vuruldu!

Daha öncesinde aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan Başhekim ve akrabaları arasında koronavirüsten hayatını kaybeden Leman Özbek'in taziyesinde tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, taziye evinin dışında da devam ederken, iki grupta silahını çektiği iddia edildi. Kavgada kurşunlar, taziye ziyaretinde bulunan Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Eyyüp Şelli ile Hüseyin Şenbayram ve Mesut Güneş'e isabet etti. Kurşunların isabet ettiği bazı araçlar da hasar gördü.

Öte yandan olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekiplerince Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Başhekim Eyyüp Şelli'nin tedavisi sürerken, kavga sonrasında taziye evinde bulunan bazı araçlara da mermi isabet ettiği görülürken taziye kabulünün sonlandırıldığı olayın ardından polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Polis ekipleri, kavgaya karışan kişileri tespit etmek için çalışma başlattı.