Türk Sağlık Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, “tetikçi Başhekimi ve hastane müdürünü hafta içi yapacağım açıklama ile deşifre edeceğim” dedi.

BAŞHEKİMİN UYGULAMALARI YÜZÜNDEN DOKTORLAR AYRILIYOR!

Ordu’da en üst düzeyde hizmet eden doktorlar başta olmak üzere Başhekimin uygulamaları, baskıları nedeniyle hastaneden ayrıldıklarını söyleyen Zengin, hastane müdürünün odasının da sendika seçimleri sırasında seçim bürosu olarak kullanıldığını savundu.

SENDİKA ROZETİNDEN DAHİ RAHATSIZ OLUYORLAR

“Yakasında şanlı Türk Bayrağımızın da içinde olduğu sendika rozetinden, bizden nasıl rahatsız olduklarını, rozet takan üyeleri sürgüne gönderildiğini” deşefire edeceğini söyleyen Başkan Zengin, “sendikalarına üye olanların yerlerinin değiştirilmeleri dahil olmak üzere tüm uygulamaları yapacağım açıklama ile anlatacağım” dedi.

HASTANE BAŞHEKİM VE MÜDÜRÜNÜN PEŞİNDEYİM

Zengin açıklamasının devamında, “Malum Sen Başkanını arkasına alarak çalışanlara baskı, tehdit, mobing, yer değiştirme uygulayan, tetikçilik yapan bir sendikanın seçimlerine müdahil olan, sendika başkanının talimatıyla muhalif olanlara sürgün uygulayan Hastane Başhekimi ve Hastane Müdürünün peşindeyim.” İfadelerini kullandı.