Memur sendikalarında en fazla üyesi olan sendikalarından olan Sağlık-Sen Gaziantep şube Başkanlığı'daki 17 yıllık saltanatı sona erdireceklerini ifade eden ve önemli projelerle yol çıktıklarını söyleyen Muhammet Öztekin, 'Sağlıkta Birlik' sloganıyla büyük bir aile ortamı oluşturacaklarını vurguladı. 

Ani bir kararla normal tarihinden erkene alınarak karambole getirilmeye çalışılan seçimlere en iyi cevabı sandıkta vereceklerini de söyleyen Muhammed Öztekin, sendikanın itibarsızlaştırılmasına ve kurumsal kimliğine zarar verilmesine izin vermeyeceklerini aktardı. Öztekin, sağlık çalışanları için yapmayı planladıkları projeler ile son vermek istedikleri uygulamaları da açıklayarak her anlamda sağlık çalışanlarının genel çıkarını gözeteceklerini belirtti. 

SAĞLIKSEN'DE GÜÇLÜ ADAY

Gaziantep Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Suriye Görev Gücü Başkan Yardımcısı olarak görev yapan ve sağlık camiasında bir süre idarecilik yapan Muhammed Öztekin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla adaylığını açıkladı. Ayrıca Sağlıkta Birlik Hereketinin "baskın seçim" olmasına rağmen tüm kurumlara gerekli sayıda delege adayı başvurusunda bulunduğu öğrenildi.