Vatandaş, video paylaşımında, "Sağlık hizmeti almak için yıllarca çalışıyoruz, vergi ödüyoruz. Ancak böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten kabul edilemez. Endoskopi randevusu için bir yıl beklememizi mi bekliyorlar?" şeklinde tepkisini dile getirdi. Video, sosyal medyada hızla yayılarak birçok kişinin dikkatini çekti.

Kayseri Şehir Hastanesi yönetimi ise konuyla ilgili bir açıklama yaparak, yaşanan bu gecikmenin istisnai bir durum olduğunu belirtti. Yoğunluk ve uzman doktor sayısındaki kısıtlamalardan kaynaklandığı ifade edilen bu durumun, hastane tarafından çözümü için gerekli adımların atıldığı vurgulandı.

Bakan Memişoğlu'nun Stratejik Planı: Sorunlar Listesi Açıklandı! Bakan Memişoğlu'nun Stratejik Planı: Sorunlar Listesi Açıklandı!

Hastane yönetimi, yaşanan bu olayın tek seferlik bir durum olduğunu ve hastaların genel deneyimlerinin böyle olmadığını belirtti. Ayrıca, benzer durumlarla karşılaşan hastaların başvurabileceği alternatif çözümler üzerinde çalıştıklarını ifade etti.

Vatandaş ise şu cümleleri kaydetti: Sayın Sağlık Bakanlığımızın görmesini istiyorum. Bakın ben bugün hastamı Kayseri Şehir Hastanesi’ne götürdüm. Dahiliye bölümü bizi endoskopi bölümüne sevk etti. Bunda bir yanlışlık var herhalde dedim ve oradaki görevli memura tarihi göstererek yanlışlık olup olmadığını sordum. O da yanlışlık olmadığını söyledi. 16 Ocak 2025 tarihinde randevuya gidilecekmiş. Bu hastama o zamana kadar bir şey gelirse o zamana kadar acaba bunun suçlusu kimdir?'

566-1