Erzurum’dan Elazığ’a sevk edilen psikiyatri hastasını taşıyan ambulans, öğle saatlerinde Bingöl’ün Karlıova ilçesi Halifan köyü mevkisinde yoğun kar yağışı ve sis nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole düştü. Kazada 2 jandarma ve 3 sağlık personeli ile psikiyatri hastası yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Bursa’da Hemşireye Görev Başında Saldırı: 5 Hasta Yakınının Saldırdığı İddia Edildi
Bursa’da Hemşireye Görev Başında Saldırı: 5 Hasta Yakınının Saldırdığı İddia Edildi
İçeriği Görüntüle

Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumları iyi olan yaralıların tedavi sürecine başlandı.

İl Sağlık Müdürü Veysel Tosun ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Yunus Kuyuldar, yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Kazanın detaylarına dair soruşturma başlatılırken, olayda yaralananların bir an önce sağlıklarına kavuşmaları için tüm ekipler seferber oldu.