Özdemir yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs salgınını önlemek amacıyla ilde sağlıkçılar olarak yoğun bir mesai içinde olduklarını söyledi.

Gelinen süreçte kendisinin de hastalığa yakalandığını dile getiren Özdemir, "Şu an şükür iyiyim. Ancak daha iyi olabilmemiz için hepimizin daha çok kurallara riayet etmesi gerek. Vatandaşımızdan tek isteğimiz bu. Bizler hep birlikte mücadele edersek salgınla baş edebiliriz. Bununda yolu kurallara uymaktan geçiyor." ifadelerini kullandı.

ERKAN ÖZDEMİR KİMDİR?


*Op.Dr.Erkan ÖZDEMİR - Ardahan İl Sağlık Müdürü

1962 Yılında Ardahan’da doğdu .İlk ve orta öğretimini Kars İlinde tamamladı. 1982 Yılında Uludağ Tıp Fakültesini kazandı.1988 Yılında 5 Ay süreyle Pratisyen Hekim olarak Muş İlinde görev yaptı.1988 yılında İstanbul Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ihtisas eğitimi için göreve başladı.1992 yılında Üroloji Uzmanı olarak Ardahan iline atandı.2001-2002 Yılları arasında Ardahan İl Sağlık Müdürlüğü görevinde bulundu.2004-2017 Yılları arasında Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yaptı. Evli 2 çocuk ve 1 torun sahibidir.İyi Derecede İngilizce bilmektedir.