Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesinde görevli Dr. Buğra Kaan Yücebaş’ın hayatına mal olan trafik kazasına sebep olan kamyonet sürücüsü olay yerinden kaçtı.

İstanbul Ataşehir Kayışdağı Mahallesi Kayışdağı Caddesinde sabaha karşı meydana gelen kazada, kavşağa süratli bir şekilde giren kamyonet şoförü direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet şoförünün önce taksiye daha sonra da yol üzerinde bulunan dükkana daldı.

Olay esnasında dükkanın kapısında duran Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Buğra Kaan Yücebaş çarpmanın etkisiyle olay yerinde hayatını kaybetti.

Diğer şahıs ise yaralı olarak hastaneye kaldırdı. Dükkanda maddi hasar oluşurken olay yerinde bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi.

Bakan Fahrettin Koca, Yücebaş'ın ölümü nedeniyle yaptığı açıklamada "Tıp Fakültesinden yeni mezun, ilk görev yeri olan Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisinde çalışan arkadaşımız Dr. Buğra Kaan Yücebaş’ı trafik kazasında kaybettik. Allah rahmet etsin. Ailesine ve camiamıza başsağlığı dilerim." ifadelerini kullandı.