BİR İNSAN BELİNDE MEYVE BIÇAĞI İLE YOĞUN BAKIM ÖNÜNDE NEDEN DURUR Kİ?

Dr.who isimli twitter hesabından yapılan paylaşımda; yoğun bakım önünde hastasını beklediğini iddia ettikleri fotoğraftaki vatandaş, muhtemelen gece yarısına kadar beklediğinden olsa gerek gayet insani olarak uykusu gelmiş ve ziyaretçi oturma koltuğuna kıvrılarak uyuyakalmış. Buraya kadar herşey normal. Anormal olan ise, hasta yakınının uyurken beli açılıyor ve beline sıkıştırdığı meyve bıçağı ortaya çıkıyor. Tabi durumdan vatandaş habersiz, hastanede görevli hekim tesadüfen gördüğü durumu fotoğraflıyor ve soruyor? Bir insan belinde meyve bıçağı ile yoğun bakım önünde neden durur ki?

HÂKİMİ Mİ DEĞERLİ SADECE BU ÜLKENİN?

Muhtemelen meyve yemeyi çok seviyor, belki de evde meyve yerken gelen bir telefonla alelacele hastaneye koştura koştura gelmiş ve o an bıçağı beline iliştirerek gelmek zorunda kalmıştır kimbilir!! İyide örneğin adliyeye girerken vatandaşlar aranıyorda, hastanelere ziyaretçi olarak gelen vatandaşlar neden aranmıyor? Yine bir sosyal medya kullanıcısı haklı olarak şunu soruyor? Hakimi mi değerli sadece bu ülkenin?

HASTANELERDE HİÇBİR ÖNLEM ALINMAMASI, DEVLETİN VERDİĞİ DEĞERİ Mİ GÖSTERİYOR?

AVM girişlerinde bile vatandaşlar X-ray cihazlarından geçirilerek içeri kabul edilirken, her hastanenin girişinde olması gereken (bazı hastanelerde bombalı eylemlerin arttığı dönemde alındığı, hatta girişlere konulduğu ama kullanılmadığı bilgisinide edindik) X-ray cihazları neden Sağlık Bakanlığı bu konunun üzerine gitmiyor? Üstelik neredeyse her gün sağlık personellerine şiddet olaylarının yaşandığı bu aylarda. Ve yine sağlık çalışanları gerçek bir durumu kelimelere döküyorlar ve hiçbir önlem alınmaması devletin sağlıkçılara verdiği önemi gösteriyor! Fazlasıyla haklı bu sitem, umarız bakanlığa kadar ulaşır!!