Samsun Havza Devlet Hastanesinde memur olarak görev yapan 53 yaşındaki Ahmet Korkmaz'dan bir süre haber alamayan arkadaşları itfaiye merdiveni yardımıyla 3. kattaki evine girdi.

Eve giren iş arkadaşları Korkmaz'ın cansız bedeni ile karşılaştı.

2 çocuk babası Ahmet Korkmaz'ın eşinden boşandığı ve yeniden evlenmek için hazırlık yaptığı öğrenilirken ölümü şüpheli bulundu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hayatını Kaybeden Hastane Çalışanı İçin Tören Düzenledi

Havza ilçesinde dün evinde ölü bulunan hastane çalışanı Ahmet Korkmaz için çalıştığı hastane önünde tören düzenlendi.

Havza Devlet Hastanesi Acil Girişi önünde düzenlenen programa Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Keçeci, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan, Siyasi parti ilçe başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, ailesi, mesai arkadaşları ve sevenleri katıldılar.

Törende konuşan Havza Devlet Hastanesi Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Nizamettin Gündüz merhum Ahmet Korkmaz’ın 1994 yılında İstanbul’da göreve başladığını belirterek özgeçmişini okuyarak; “1998 yılında Havza'da göreve başlamış olup 23 yıldır hastanemizde görev yapmaktaydı. Bir mesai arkadaşımızın aramazından ayrılışının derin üzüntüsünü yaşamaktayız.” dedi.

Havza Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Keçeci aldıkları acı haber ile Havza Devlet Hastanesi ailesi olarak yasa büründüklerini ifade ederek; “İşinde deneyimli ve bu deneyimlerini paylaşmaya açık bir arkadaşımızı kaybetmenin acısını yaşamaktayız. Kardeşimizin aramızdan erken ayrılması bizleri derinden sarstı. Değerli kardeşimiz merhum Ahmet Korkmaz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dilerim.” dedi.

 Konuşmaların ardından okunan dualar ile Korkmaz’ın cenazesi defnedileceği Sivrikese Mahallesine gönderildi. Burada kılınan cenaze namazı sonrası 53 yaşındaki Ahmet Korkmaz’ın cenazesi toprağa verildi.

53 yaşındaki Ahmet Korkmaz sabah işe gitmeyince mesai arkadaşları tarafından yalnız yaşadığı dairesine ölü olarak bulunmuştu. Korkmaz’ın 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.