Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi alımı başvurusuyla atanmayı bekleyen adayların işlemlerinde sona gelindi ve Bakanlık güvenlik soruşturması tamamlanan kişileri ÇKYS üzerinden sisteme düşürmeye başladığı öğrenildi.  Güvenlik soruşturmaları sonuçlanan adayların, Bakanlığın https://ckysweb.saglik.gov.tr/personelgorevyeri adresine giriş yaparak durumlarını sorgulatarak öğrenebilirler. 

Zimmete düşen adayların göreve başlamaları tarih konusunda resmi bir açıklama bulunmamakla beraber, 15 Mayıs itibariyle görev yerlerinin belli olacağı öğrenildi. Hastane bazında yerleri belli olmayan adayların https://ckysweb.saglik.gov.tr/personelgorevyeri adresinde gördükleri sosyalleşme bölgesi görev yeri, bir çok aday için girilen bilgi olduğu unutulmamalıdır. 

ÇKYS VE ZİMMET SORGULAMA EKRANINDA UYUŞMAZLIKLAR VAR

Ayrıca bir çok adayda, ÇKYS üzerinden sorgulama yaptıklarında görev yeri ilin yazdığı ama zimmet sorgulama ekranından durumlarını kontrol ettiklerinde zimmet kaydı uyarısını aldıkları sitemize gelen bilgiler arasında. Bu durum başta olmak üzere Sürekli İşçi Alımı süreciyle ilgili tüm detayları sitemiz üzerinden öğrenebilirsiniz.