Genel Cerrahi Kliniği Eğitim Görevlisi olarak görev yaparken, yanık tedavi merkezinin sorumlu hekimi olarak da büyük emek veren YASTI'nın kaybı, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi personelini derinden üzdü.

Yaptığı hizmetlerle unutulmaz bir iz bırakan Kıymetli Hocamıza Allah'tan rahmet, ailesine, sevdiklerine ve tüm sağlık camiasına baş sağlığı dileriz.

YASTI'nın vefatıyla ilgili yapılan açıklamada, "Hizmetleri büyük ve unutulmaz" ifadeleriyle hocanın katkılarına vurgu yapılırken, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi'nin başsağlığı dilekleri iletilmiştir.

Ayrıca, Prof. Dr. Ahmet Çınar YASTI'nın Türk Cerrahi Derneği Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmesi de ayrı bir başarı olarak öne çıkmıştı.Türkiye'nin en köklü derneklerinden biri olan Türk Cerrahi Derneği'nin yönetimine seçilen YASTI, tıp alanındaki tecrübesi ve bilgisiyle bu önemli görevi üstlenmişti.

Aksaray'da Aile Hekimleri Bir Araya Geldi Aksaray'da Aile Hekimleri Bir Araya Geldi

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, değerli çalışanları Prof. Dr. Ahmet Çınar YASTI'yı kaybetmenin üzüntüsü içinde, hastane personelinin başı sağ olsun dileklerini iletiyor ve Kıymetli Hocamızın mekanının cennet olmasını temenni ediyor.