Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 2 gün önce Ankara’da yapımı tamamlanan Etlik Şehir Hastanesinde incelemelerde bulunmuştu.

Başhekimler Torpil Kuyruğunda!

Ankara’da diğer hastanelerde görev yapan neredeyse tüm Başhekimlerin Etlik Şehir Hastanesi Kulelerinden birinde Başhekim olmak için aylardır büyük uğraş verdiği Şehir Hastanesinin açılışına sayılı günler kaldı.

İnşa edildiği alan itibari ile Türkiye’nin en büyük Şehir hastanesi olacak olan Etlik Şehir Hastanesi açılışı için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Yapımına 2013 yılında başlanan ve 2019 yılından beri açılması beklenen Etlik Şehir Hastanesi’nin açılış töreninin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından önümüzdeki ay içerisinde yapılması bekleniyor.

Koca Personel Alımı İçin Cumhurbaşkanına Sunum Yapacak

Kulislerden edinilen bilgiye göre Sağlık Bakanı Koca Etlik Şehir Hastanesi’nin açılışı öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir sunum yaparak hastane ile ilgili hekim ve sağlık personeli ihtiyacını sunum sırasında gündeme getirebileceği öğrenildi.

Personel Alımı İçin Gözler Bakan Koca’ya Çevrildi!

9 Eylül 2022 günü yapılması planlanan 106. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası ile hastaneye yönelik hekim ihtiyacının karşılanması planlanırken hekim haricindeki personel için ise gözler Sağlık Bakanı Koca’ya çevrilmiş durumda.