Dün itibariyle Iğdır İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Nevruz Erez, bakanlıkta sözleşmesini imzaladığını açıklayarak şöyle dedi. “Mesleğimin her alanında halkıma hizmet etmek için görev aldım. Sayın Bakanımızın talimatları ile Iğdır il sağlık müdürlüğü görevine atınmış bulunmaktayım. Nasip olursa Pazartesi günü görevime başlayacağım. Amacımız halkımıza hizmet etmektir.

Hastanemizi daha aktif, hastalarına daha iyi hizmet verebilen bir konuma getireceğiz. Iğdır’dan ne kadar az hasta il dışına sevk edilirse, hastanenin başarısı o kadar çok ortaya çıkmış olur. Biz bu sorunu çözeceğiz. Başhekimlik yıllarımda Anjiyo ünitesinin kurulması için bir çalışma başlatmıştık, bu çalışmayı yeniden hayata geçirecek ve Bakanlığımızın da desteği ile halkımızı bu sıkıntıdan kurtaracağız.” Dedi.
Dr. Nevruz Erez’e yeni görevinin hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.

Op.Dr nevruz Erez Kimdir?

1955 Iğdır doğumlu olup. İlk ve Orta öğrenimini Iğdır’da tamamlamıştır. 1981 Hacettepe Üniversitesi Gevher Nesibe Tıp Fakültesinden Mezun oldu.1983 yılına kadar Iğdır Devlet Hastanesinde Pratisyen Hekim olarak görev yaptı.1987 yılında Erzurum Üniversitesi Tıp Fakültesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanlık eğitimini tamamladı.1988-1993 yılları arasında Kars Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı ve Başhekimlik, 1993-1999 yılları arasında Iğdır Devlet Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı ve Başhekimlik, 1999- 2013 yılları arasında Etlik İhtisas Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanlığı, 2013 -2015 yılları arasında Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Kliniğimizde Genel Cerrahi Uzmanlığı görevlerini yapmıştır. 2016- 2018 yılları arasında Iğdır Devlet Hastanesinde Başhekimlik görevini yaptı. 2018 yılı itibariyle Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekim Yardımcılığı görevine atanmış halen aynı görevi yürütmektedir.
Evli ve 2 Çocuk babasıdır.