Bilindiği üzere dün Memur-Sen toplu sözleşme taleplerini Bakanlığa sundu ve 1 Ağustos 2019 itibarıyla ilk görüşme ve müzakereler başlayacak. Bu kapsamda toplu sözleşmede yer verilmeyen YHS’nin taleplerini biz haykırmak istiyoruz.

Toplu Sözleşme Taleplerinde sadece ek gösterge bölümünde yer verilen YHS’liler için bir üst kadroya geçirilme talepleri görmezden gelinmemeliydi. My Memur olarak her zaman destekçileri olduklarını bilmelerini istiyoruz ve kendi cümleleriyle taleplerini sıralıyoruz:

Yardımcı Hizmetler Sınıfı sizlerin de destekleriyle bir üst kadroya GEÇMEK istiyor.

Eğitimli köle sınıfı olan Yardımcı Hizmetler Sınıfı kaldırılmalıdır.

Bizler Yardımcı hizmetler sınıfı olarak devletimizi milletimizi vatanı seven Vatan evlatları olarak Vatanımıza faydalı çalışmak istiyoruz.

105.000 Yardımcı hizmetler sınıfı çalışanı yıllardır mağdur ve bizim için hiçbir şey yapılmıyor.

Artık bizleri de görmezden gelmeyin yardımcı hizmetler sınıfı (YHS) görevde yükselme liyakat bekliyor.

Sendika aidatını bile bizden önemli gören sendika istekleri sıralamasında bizi sonraya attığı için gereken cevabı üyelerden görecektir YHS acilen kaldırılmalıdır.

Yardımcı hizmetler sınıfı,  devletimizden para pul ek gösterge istemiyor, Devletimiz için faydalı çalışmak istiyoruz, kişiye özel hizmetten devletimize hizmete terfi etmek istiyoruz. Yardımcı hizmetler sınıfı kaldırılmalıdır.

Mübaşir ve bekçi yükseltildi bize yok. Ek göstergemiz yok, görevde yükselme hayal, görev tanımlarının unvanla alakası yok. Öncelik bizde olmalı çünkü en çok bekletilen en mağdur biziz.

YHSzulümdürSonBulmalı. ALLAH RIZASI İÇİN SES VERİN KAMUDA ÇALIŞAN YARDIMCI HİZMETLER SINIFI personelin mağduriyeti devam ediyor.

Mübaşir, bekçi gibi unvanlar yükseltildi bize yok, kesin unvan görev tanımları yok olan kısmı da aynı unvandaki kişiler arasında kanuna aykırı olarak ayrım yapılmakta. Ek gösterge yok!!! Yardımcı Hizmetler Sınıfı (YHS) kaldırılsın.