Haberimizde "Ankara Yenimahalle Belediyesinin başarılı Başkanı Fethi Yaşar'ın İlçesindeki tek pandemi hastanesi olan Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesine duyarsızlığının devam ettiği öğrenildi." demiştik. 

Sağlık çalışanlarından sitemize gelen şikayetlerde hastanenin bahçe düzenlemesi ve sokak hayvanlarıyla ilgili şikayetleri nedeniyle yaptığımız habere açıklama gönderen Belediye, Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesi idaresinin talep etmesi durumunda bahçe düzenlemesinin yanında her türlü desteğe ve hizmete hazır olduklarını ifade ettiler.

Yapılan açıklamada, Hastane bahçesinde bulunan sokak hayvanlarının ivedilikle toplanarak barınağa götürüleceği de vurgulandı.

saglikpersoneliHABER.NET olarak Yenimahalle Belediyesinin göstermiş olduğu duyarlılığa teşekkür ederken, Hastane Başhekimi ve Müdürünün de aynı duyarlılığı göstererek hizmet noktasında Belediye ile diğer hastanelerin yaptığı gibi gerekli koordineyi sağlamasını temenni ediyor, konunun takipçisi olacağımızı belirtmek istiyoruz.