Şehitkamil Devlet Hastanesi’nde tedavi görmekte olan 43 yaşındaki Korona hastası Halil Karakuşu adındaki hastanın vefat etmesi üzerine hastanın yaklaşık 100 kişilik bir grup yakını hastaneyi bastı. Çıkan arbedeye müdahale eden polis ekipleri havaya ateş açtı, ancak hastaneyi basan kalabalık grup 4 Polisi darp ederek yaraladı. Ayrıca hastanenin yoğun bakımında büyük maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Şehitkamil Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 43 yaşındaki bir hastanın vefat etmesi üzerine vefat eden hastanın yaklaşık 100 kişilik bir gruptan oluşan yakını hastaneyi basarak taşkınlık yaptı. Yakınlarının vefat etmesinden dolayı sağlıkçılara zarar vermek isteyen kalabalık gruba polis müdahalede bulundu. Hastane yetkililerinin polise durumu bildirmesi ile hastaneye gelen polis ekipleri kalabalık gruba müdahale etmesine rağmen kalabalık grup bir türlü sakinleşmedi ve taşkınlığı sürdürdü. Bunun üzerine polis ekipleri havaya ateş açarak olayları yatıştırmaya çalışırken kalabalık grup 4 polisi darp ederek yaraladı.

YOĞUN BAKIMI KIRIP DÖKTÜLER

Haatanın vefat ettiği yoğun bakımı basarak cam çerçeve ne varsa kırıp döken öfkeli kalabalık bir türlü sakinleşmedi ve hastanenin yoğun bakımında büyük maddi hasar meydana geldi ve yoğun bakımdaki tıbbi malzemeler büyük ölçüde zarar gördü.