Bu sefer ki ballı müdür Manisa’ dan çıktı. Sahibi olduğu sürücü kursunu batırdıktan sonra devlet memuru olmadığı halde 2014 yılında Akhisar Devlet Hastanesinde Destek Hizmetleri Müdürü olarak göreve başlayan akabinde hızını alamayıp 2018 yılı Şubat ayında Merkezefendi Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak sözleşme imzalayan İstanbul Üniversitesi Orman ve Endüstri Mühendisliği mezunu ballı müdür, bir siyasi partinin genel başkan yardımcısının kayınçosu. 

Gel Kayınçom Gel, Seni Hastaneye Müdür Yapacağım! haberi için tıklayınız


Bu kayınço, hızını alamamış olmalı ki, şimdi de bir üniversiteyle sözleşme imzalayıp 657’ ye transfer olup kadroyu aldıktan sonra 3600 ek göstergeli müdür olarak tekrar Merkezefendi Devlet Hastanesine müdür olarak dönecek. 

Ballı müdürümüz Orman Mühendisi, KPSS ile atanamamış, sahibi olduğu sürücü kursunu batırmış, bir siyasi partimizin genel başkan yardımcısının kayınçosu. Bilin bakalım bu ballı müdür kimdir?

Sağlık Bakanlığı içinde bu işi yapabilecek onca adam varken, bir siyasi partinin genel yardımcısının kayınçosunun memur olmadan, KPSS duvarını geçmeden, sağlık personelinin bile henüz alamadığı 3600 ek göstergeli makama müdür olarak atanmasını halkımızın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirini sunuyoruz…