Sahte Doktor Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Hakkında yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan daha sonra çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilen Ayşe Özkiraz’ın skandalıyla ilgili yeni detaylar geliyor. Özkiraz doğum gününde Çapa Tıp Fakültesinden gönderilmiş gibi kendisine çelenk gönderildiği de iddialar arasında.

20 Ekim tarihinde doğum gününde kendisini Çapa Tıp Fakültesinden mezun olarak tanıtan sahte doktorun bir internet sitesi üzerinden kendi kendine sipariş vererek Çerkezköy Devlet Hastanesine “Çapanın Gururu seni seviyoruz” yazılı çelenk gönderdiği öğrenildi.

Sahte doktorum yine kendisine “sağlık dolu yıllara canım dostumuz. Seni çok seviyoruz” yazılarıyla süslediği çiçek için kredi kartından 350 TL ödeme yaptığı tespit edildi.

Öte yandan Ayşe Özkiraz, astsubay olan sevgilisine İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde hemşire ve personel olarak tanıttığı, S.U. ve F.G. isimli 2 kişiden S.U.’yu beyin cerrahı, S.G.’yi ise göğüs cerrahı olarak tanıştırdı iddia edildi.

Öte yandan 5 Eylül tarihinde beyaz konak’ta yapacakları nişanı da sözde Ankara’daki öğretmen annesinin açık kalp ameliyatı gerekçesiyle iptal ettiren sahte doktor Ayşe Özkiraz’ın Astsubay sevgilisi T.K. ile ilişkisi devam ederken, instagram üzerinden tanıştığı V.C. isimli kişiyle de görüşmeye başladığı, yine iddialara göre Çerkezköy’de V.C. ile birkaç defa görüştüğü, kendisini ise Asistan Çocuk Cerrahı olarak tanıttığı söyleniyor.

T.K. isimli yeni sevgili, Ayşe Özkiraz’ı Çapa Tıp Fakültesindeki arkadaşlarına sorarak onlardan bilgi edinmek istediği ancak fakültede böyle bir öğrencinin olmadığını öğrenince Ayşe’nin astsubay sevgilisi olan T.K.’ya mesaj atarak onun bir doktor olmadığını söylediği iddia edildi.

Hastanedeki yalanı 12 Kasım tarihinde ortaya çıkan “madam matruşka” lakaplı Ayşe Özkiraz hakkındaki gerçeği astsubay sevgilisi T.K.’nın hastane yetkililerine bildirmesiyle ortaya çıktı.