Bugünde sosyal medyaya düşen bir videoyla Şemdinlide görev yapan Mehmetçiklerin sağlık çalışanlarını alkışladığı görüldü.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI: HİÇ BU KADAR ONURLANDIRILMAMIŞTIK!

Sağlık çalışanları ise; vatadandaşların ve Mehmetçiğin kendilerini alkışlamaları sonrasında "hiç bu kadar onurlandırılmamıştık" mesajları attı.

Dün saat 21.00'da yapılan etkinliğin bugün ve yarında yapılması bekleniyor. Başta Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere belirlenen saatte birçok il ve ilçede vatandaşlar, evlerinin pencere ve balkonlarında sağlık çalışanlarını dakikalarca alkışlamıştı.

TÜRKİYE ALKIŞLADI

Salgın nedeniyle sokağa çıkmayan halk 21.00'da balkonlarına çıkarak sağlık çalışanlarını alkışladı. Bazı vatandaşlar dairelerinin ışığını söndürüp açarken bazı vatandaşlarda ıslık çaldı.

"ALKIŞLAYALIM! NE KADAR ALKIŞLASAK AZDIR!"

Öte yandan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bugün saat 14'te Meclis'teki konuşmamda milletimin temsilcilerini özverili Sağlık Çalışanlarımızı alkışlamaya davet ettim. Şimdi tam 21.00'da milletimizi, bu alkış sesini Türkiye çapında, balkonlardan yükseltmeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.