Devir Teslim töreninde konuşan Dr. Taşçı devlet görevinde Kamu görevlilerinin tercih seçeneği yoktur.olamaz da Devlet görev Verir gidilir. İstifa Et denir edilir dedi.

Dr.Taşçı 4.5 yıl süre Sağlık Emekçilerinin yoğun desteği ile il sağlık Müdürlüğü Görevini yürüttüğünü bu süre içinde istemeden Üzdükleri oldu ise helallik diledi.

Yeni Müdüre bütün Sağlık çalışanlarının sahip çıkmasını istedi.

Yeni Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk'de "2016 yılı Kasım ayında İlimize Sağlık Bakanlığımız tarafından İl Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Ali TAŞÇI’ya bu zamana kadar göstermiş oldukları emeklerinden ve katkılarından dolayı   ayrıca  Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkileyen Covid-19 pandemisi nedeniyle ilimizdeki sağlık hizmetlerinin aksamadan sürdürülebilmesine katkı sağlayan  fedakar çalışmaları için kendisine teşekkür eder  yeni görevinde başarılar dilerim." ifadelerine yer verdi.

SADECE BİR BAŞHEKİM KATILMADI?

Devir Teslim Töreninde Gözler Başhekim Tali'yi Aradı Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü Devir Teslim Töreninde Çan Devlet Hastanesi Başhekimi, Ayvacık, Ezine, Lapseki Bayramiç Gelibolu Yenice Devlet Hastanesi Başhekimleri ile İlçe Sağlık Müdürleri katılırken, Çanakkale Devlet Hastanesi Başhekimi Opt.Dr.Ufuk Tali'nin katılmaması dikkat çekti. Çanakkale Devlet Hastanesi'nden Başhemşire ve hemşire Yardımcılarının katıldığı gözlendi.