Uzun zamandır gündemden düşmeyen ve sağlık çalışanları tarafından her geçen gün daha çok tepki gören sağlık personellerinin özlük haklarında iyileştirme ve  hakkaniyetli maaş zammı 2021 yılının bütçe görüşmelerinin sonuna ertelenmişti. Ancak mecliste gerekli düzenlemenin halen yapılmaması binlerce sağlık çalışanını yine sosyal medyada topladı.

#MustafaElitaşSağlikçiyaCvp başlığı altında binlerce sağlık çalışanı tepkisini gösterdi. Seyyanen zam ve özlük haklarında iyileştirme isteyen sağlık çalışanları sosyal medya platformu Twitter’da paylaşımlarda bulundu.

Sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yerini alan paylaşımlara bir çok sağlık personeli destek verdi. Sosyal medya hesabı aracılığıyla tepkilerini dile getiren sağlıkçılar, Mustafa Elitaş'ın sessizliğine tepki gösterdi.

Sayın Elitaş, Sağlıkçıya Sözünüz Ne Oldu?

Mecliste 1 günde gündeme gelen ve komisyona sevk edilen eksikliği nedeniyle geri çekilen '' sağlık çalışanlarına zam'' konusunda AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa ELİTAŞ o günlerde  bir tweet atıp sağlık çalışanlarını umutlandırmıştı.

Bütçe görüşmleri biteli neredeyse 1 ay oldu..

İşte O Tweet:

Pandemi sürecinde büyük fedakarlıkla çalışan sağlık personelimizin özlük hakları ile ilgili çalışmamızı paydaşlarla da istişare etmek, konuyu etraflıca ele almak için tüm Siyasi Parti Grupların mutabakatıyla 2022 yılı bütçe görüşmeleri sonrasına erteledik.