Günlük 50 bin farklı bilgisayar/mobil cihazlardan ziyaret edilen haber sitemizin tarafsız habercilik anlayışı gereği, ilgili Şube Başkanının yasal yollar vb. söylemlerinden tamamen uzak, sorumluluğumuz gereği gönderilen görselleri bilginize sunuyoruz.


*hekim maketinin sağlık sen eyleminde yakıldığı yönünde yapılan paylaşımlar


*hekim maketinin sağlık sen eyleminde yakıldığı yönünde yapılan paylaşımlar

SAĞLIK SEN BAŞKANI YÜNKÜL NE DEMİŞTİ?

Ankara Gazi Üniversitesinde  TÜRK SAĞLIK-SEN sendikası tarafından yapılan eylem sırasında  doktor/sağlık çalışanı maketi yakılmış olup, yapılan bu eylem her ne kadar mizansen amacı ile yapılmış olsa da farklı algılara sebebiyet vermiştir. 

Sağlık-Sen ailesi  olarak sağlık çalışanlarını bir bütün olarak görüyoruz. Sağlık çalışanlarının bölünmesi ,ayrıştırılmasını asla tasvip etmiyoruz ve buna müsaade etmeyeceğiz. 

Hak ararken başkalarının hukukuna zeval verecek işler asla kabul edilemez.

Bazı sosyal medya ve gruplarda olayın Sağlık-Sen eyleminde olduğu asılsız ve saptırmadır ! 

Eylemi yapan Ankara Gazi Üniversitesinde TÜRK SAĞLIK-SEN Yetkilisinin açıklaması;

BU NE KAHPELİK

Ankara üniversite şubemizin bu sabah Gazi Üniversitesi Hastanesi önünde yaptığı 1 saatlik iş yavaşlatma eylemi sonrası basın açıklamasında Mizansene göre temsili maket “ Sağlık çalışanı yanıyor alkışlar yangını söndürmeye yetmiyor çalışan mesaiye başlayamıyor”. Yapılan Türk Sağlık-Sen doktor yakıyor algısıyla eylemi sulandırmaya cevaben bire yapan namert bu doğruyu görünce ne yapacaksın şerefsizsin vesselam.