Adalet Bakanlığı’nın da bir cemaatin kontrolü altında olduğunu nasıl biliyorsa Sağlık Bakanlığının da bir Cemaatin kontrolünde olduğunu biliyoruz diyen Özdağ, Sağlık Bakanlığını sert sözlerle eleştirdi.

Sağlık Bakanlığında tekrar aklın hakim olacağını söyleyen Özdağ, Sağlık Bakanlığından bir manzara anlatmak istiyorum diyerek ilginç bir olayı paylaştı. Sağlık Bakanlığında görev yapan bir bürokrasın mesai bitiminden sonra Bakanlık içerisinde dolaştığı esnada bir grup çalışanın bir araya gelerek toplandıklarını gördüğünü aktardı.

"Bakanlığın Duvarında Cemaat Liderinin Resmi Var"

Sağlık Bakanlığı içerisinde bulunan birimde, bir grup çalışanın oturduğunu gören bürokratın şahit olduklarını anlatan Özdağ, Bakanlığın içerisinde bulunan bir odanın duvarında bir cemaatin liderinin resmini koyduklarını öne sürdü.

"Bakanlıkta AYİN Yapıyorlar"

Bakanlıkta çalışanların “AYİN” yaptıklarını ileri süren Özdağ, fotoğrafı olan cemaat liderinden bahsederken de zaman üstü, mekan üstü dediklerini ileri sürdü.

Zaman üstü, mekan üstünün TANRI olabileceğini söyleyen Ümit Özdağ, bu tanımlamanın Sağlık Bakanlığında yapıldığını aktardı. Özdağ, bu zihniyetin yönettiği herhangi bir Bakanlığın ortaya verimli bir sonuç koyması mümkün mü diye sordu.