Edindiğimiz bilgiye göre dün öğle saatlerinde Toros Devlet Hastanesi acil bölümünde yaşananan olayda saldırıya maruz kalan personellerden Paramedik N.P 9 gün  ve A.T.T.  Ö.A. ise 7 gün rapor alarak hasta yakınlarından şikayetçi oldular.

saglikpersoneliHABER.NET diyor ki;

Sayın Bakanımız Dr. Fahrettin Koca;

Geçtiğimiz gün Burdur'da yaşanan sağlık personeline darp olayının ardından mealen "Değerli halkımız, hizmet aksıyor bu yüzden sağlıkçıları dövmeyin. Bunları dövmeyin ki size daha iyi hizmet etsinler sonra karakoldu tutanaktı uğraşıyorlar yine siz bekliyorsunuz. Mağdur oluyorsunuz " açıklamanızla vatandaşlarınızdan alkışı aldınız. Daha da çok alkışlasınlar sizi, gözümüz yok. Yalnız personeliniz artık dayak yemekten bıktı, usandı. Bilginize..

Öte yandan yine burdurda yaşanan olayla ilgili yaptığınız açıklamaya meslektaşınız Dr. Mustafa Orhan DUYAR'ın yorumunu da bilginize sunuyoruz.;

"Hastaya hastalığını takip edeceğiz diyorsunuz. Hasta her seferinde başka sıkıntılar ile geliyor. Siz her seferinde takip ediyorum diyorsunuz. Sizce bu hastanın akıbeti ne olur? Bakanım sıkıntılar büyüyor, hasta artık takip değil, tedavi bekliyor."