Temas ettiği kişiler ve aile bireyleri korona virüs testinden geçirilmiş, kızı N.Ç. ile iki kişinin daha test sonucu pozitif çıkmıştı. N.Ç. hastanede tedavi altına alınmıştı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesinde tedavisi tamamlanan N.Ç. taburcu edildi. Sağlık durumu iyi olan N.Ç. Denizli'ye ailesinin yanına gönderilerek 14 gün boyunca ev karantinası uygulayacak.

Denizli'den memleketi Bozdoğan'a gelmeden önce hastanede testlerin uygulandığını belirten anne Ö.Ç. "Denizli'de çalıştığım hastanede kovid-19 testlerim ve kontrollerim yapıldı. Herhangi bir bulguya rastlanmadığından emin olduktan sonra yol izin belgelerimi aldım. İzin sürem bitip hastaneye görevime geri dönerek çalışmaya başladım. İşbaşı yaptıktan iki gün sonra rahatsızlandığım için tekrar tahlillerim yapıldı. Sonucun pozitif çıkmasının ardından gidip geldiğim yerlerde olabilir diyerek temas kurduğum kişileri bildirdim. Ailemi ve temasta bulunduğum kişileri bilgilendirdim. Herkesi uyarmak için haber verdim fakat bu hastalığa ben sebep olmuşum gibi suçlamalarla karşı karşıya kaldım.” dedi.