Karaman’da aile sağlığı merkezinde görev yapan hemşireyi silahla yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulunan şüpheli Hüseyin B.’nin ifadesine ulaşıldı.

26 yaşındaki hemşire Emine A.’yı silahlı saldırı sonucu yaralayan şüpheli Hüseyin B.’nin hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Şüpheli Hüseyin B.’nin polise verdiği ilk ifadesinde elindeki çiçekle Emine A. ile görüşmek için çalıştığı kuruma gittiğini söyledi.

Binanın birinci katındaki odaları tek tek gezdiğini ve Emine’nin nerede çalıştığını sorarak öğrendiğini söyleyen şüpheli Hüseyin B., beni karşısında görünce arkadaşlık teklifini ilettim. Kabul etmeyerek bağırmaya başladı. Ben de benden başka kimseye yar olamazsın diyerek iki el ateş ettim. Sonra iki elde kendime ateş ettim dedi.

Cumhuriyet Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'ndaki Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezine 24 Ekim'de gelen Hüseyin B, burada görevli hemşire Emine A'yı tabancayla vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladıktan sonra aynı silahla intihar etmek istemişti.

Hüseyin B'nin daha önce de Emine A'ya çeşitli hediyeler vererek arkadaşlık teklif ettiği ancak her seferinde olumsuz yanıtlar aldığı iddia edilmişti.