Başhekim Yasım, "Bütün damar hastalıklarına bakıyoruz. Hastanede çarşamba günleri sabah poliklinik yapıp öğleden sonrada hasta sonuçlarını değerlendireceğiz. Salı gününden itibaren de ameliyatsız varis hastalarına ve damar haslığı olanlara müdahale etmeye başlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yasım yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Kalp damar cerrahisi polikliniği genellikle kalp ve damar hastalıkları ilgi olan hastalara hitap eder ama burada bilinmesi gereken olay öncelikle kalp rahatsızlığı olan hastalar kardiyoloji bölümüne gitmesi, kardiyoloji bölümünden ameliyat gereken hastalar bize yönlendirilmesi gerekiyor. Bunun dışında bütün damar hastalıkları, bacaklardaki kollardaki varisler dahil olmak üzere her türlü hastalara kalp damar cerrahisi olarak biz hizmet veriyoruz. 

Elbistan Devlet Hastanesi’nde Çarşamba günleri sabah poliklinik yapıp öğleden sonra ise hasta sonuçlarını değerlendiriyoruz. Salı gününden itibaren de varis hastalarına müdahale etmeye başlayacağız. Ameliyatsız varis tedavisi işlemlerine önümüzdeki hafta başlıyoruz. Varis hastaları diğer damar problemleri olan bütün hastalar gelebilirler ama kalp rahatsızlığı olan öncelikle kardiyoloji bölümüne gitmesi gerekmekte. Hasta kabulünü randevu sistemi üzerinden yapıyoruz. Hastalar sistem üzerinden randevu alıyorlar Merkezi Hekim Randevu Sistemi vasıtası ile gelen hastalarımıza bakıyoruz.”