Hemşire, paramedik, ebe, fizyoterapist... diğer branşlar halen 2008 öncesi ve sonrası diye ikiye ayrılırken Bakan Koca'nın tüm sosyal medya hesaplarından (15 milyon vatandaş takip ediyor) "Sağlık çalışanlarının özlük hakları ve emeklilik şartlarının iyileştirilmesinde, çözüm üreticiliği için Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Nureddin Nebati’ye, geliştirdiği yol gösterici formüller için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sn. Vedat Bilgin’e teşekkürü bir borç bilirim." demesi skandal değil de nedir?

Bakan Koca'nın paylaşımına tepkiler ise art arda gelmeye başladı.

İşte O Tepkiler:

"Aynı işi yapan iki asistan arasında 13000 tl ye varan fark oluşmuş. Uzman maaşı Prof’u geçmiş. Üniversite doktorları evrensel kümenin değil uzayın dışına postalanmış. Biz de size teşekkür ederiz"

"Sabit dönerler nerede?Doktorlar 10 bin tl üzerinde sabit döner alırken hemşireler neden 800tl alıyor?Performanslar neden hemşirelerde kesildi?Sağlık çalışanlarını derken kastettiğiniz sadece doktorlar mı ki doktorlar.Tamam doktor çok çok önemli onlarsız bir şey olmuyor ama ama.."

"Acaba ben mi sağlık çalışanı değilim? Aldığım maaşin bir kismi emekliliğe yansımıyor! 2008 öncesi ve sonrası ayrımı zaten devam ediyor. Hangi formül hangi çözüm?"

"SBA ve YÖK hekimlerinin hakları ne olacak bakanım? Aynı işi yaptığımız EAH kadrosu hekimlerinin yarı maaşı kadar kaldı bordromuz."

"Ne hakki 112"nin maaşi düştü. Eğer konuya hakim olmazsam bende alkişlayacağim.Tipki A haberi izleyen büyükler gibi."

"Promosyon ihalelerinin revizesi için il sağlık müdürlüklerine baskı yapmanız ve devlet olarak yanlarında olmanız gerekiyor. Keza onların gücü bankalara yetmiyor!!"