Yalvaç'ın Hüyüklü beldesinde oturan ve bir süredir psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü öne sürülen Ö.G., saat 12.00 sıralarında eşiyle Yalvaç Devlet Hastanesi'ne gitmek için otomobile bindi. Ö.G., otomobille hareket edecekken, "Evde bir şey unuttum" deyip, araçtan inerek, eve çıktı. Bir süre sonra silah sesi duyan Ö.G.'nin eşi eve çıktı. Eşi eve girdiğinde, Ö.G.'yi yanında tabancayla kanlar içinde yatarken buldu. Ö.G.'nin eşi komşularından yardım isterken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan ağır yaralı Ö.G., Yalvaç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ö.G., buradan Isparta Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Yıllarca ambulans şoförlüğü yapan, maddi sıkıntısı bulunmadığı ve 2 oğlunun da yurt dışında olduğu öğrenilen Ö.G.'nin intihar girişiminde bulunduğu ihtimali üzerinde duruluyor.

KURTARILAMADI

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde, hastaneye giderken "Evde bir şey unuttum" diyerek dairesine çıkan ve gelen silah sesinin ardından eşi tarafından tabancayla başından vurulmuş halde ağır yaralı olarak bulunan emekli ambulans şoförü Ömer Görgülü, Isparta Şehir Hastanesi'nde, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

İntihar ettiği ihtimali üzerinde durulan Ömer Görgülü'nün cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere morga konuldu.