AYLARDIR PERSONEL YEMEKLERİ DÜZENSİZ! EKMEK YOK!

Ankara'da ki Elmadağ Dr. Hulusi Alataş Devlet Hastanesinde hizmet alınan yemek şirketinin konkordato ilan etmesiyle beraber personelin yemek çilesi baş gösterdi. Hastaneye doğru düzgün malzeme gelmediğinden kimi zaman su, kimi zaman ekmeğin bile gelmediği iddia edildi. Üstelik bu durum ayalrdır bu şekilde devam ediyor. 

DAHA ÖNCEDE HABER OLMUŞTU!

Dr. Hulusi Alataş Devlet Hastanesi semt polikliniği yemekhanesine yemeklerin, tüplü bir arabanın bagajında taşınıp yemekhaneye getirildiği, 7/24 çalışan ancak çalıştığının hakkını alamayan sağlık personeline görülen reva bu olmamalıdır demiştik.

 

GÖREVLENDİRMELER BEN YAPTIM OLDU DENİLEREK Mİ YAPILIYOR?

Hastane içerisinde yapılan görevlendirmelerin tamamen "ben yaptım oldu" sistemiyle işletildiği, idarenin keyfince yapılan görevlendirmelerde ne hizmet puanına ne de hizmet yılına bakılmaksızın sağlıkçıların mağdur edildiği öğrenildi. Ankara genelinde bir çok hastane'de idarecilerin mesai saati dışında hastane'de bulundukları, hatta kimi idarecinin gelen talimat doğrultusunda hastane'de gecelediği bilinirken nedense Elmadağ'da hastane idarecileri bu talimatları hiçe saydıklarıda gelen iddialar arasında.

Öte yandan hastane yönetiminin Sosyal Medya'ya da yansıyan düzensizlikleri olduğu öğrenildi. Elmadağ Devlet Hastanesinde temaslı olmayan covid şüphelisi ve covid hastalarının aynı ortamda tutuldukları, Covid olmayan hastanın bile tutulan ortam nedeniyle covid olacağı yazıldı. 

Hastanenin Acil Servisinde Covitli ve ve normal hastaların aynı kapıdan giriş yaptırıldığı ve aynı ortamı kullandıkları bir başka iddia konusu oldu.