Sosyal medya ağı twitterdan mesleğine aşık bir doktorun bir hasta yakını tarafından darpa uğradığı ve tehdit edildiğine dair bir paylaşım yapıldı.



Edinilen bilgilere göre Muş Malazgirt ilçesinde bulunan Malazgirt Devlet Hastanesi'nde bu sabaha karşı Doktor Mazlum Bakar, bir hasta yakını tarafından saldırıya uğradı akabinde tehdit edildi.

Twitter üzerinde yapılan paylaşımın detayları şöyle;

Fotoğraftaki doktor benim erkek kardeşim,bu fotoğrafı ve yandaki yazısında meslek aşkını çok bariz görebilirsiniz. Doktor Mazlum Bakar bu sabah saat 5 buçuk civarı Malazgirt devlet hastanesinde bir hasta yakınının saldırısına uğramış, şuan bunları yazarken ellerim titriyor.

Fotoğraftaki doktor benim erkek kardeşim, bu fotoğrafı ve yandaki yazıda meslek aşkını çok bariz. Doktor Mazlum Bakar bu sabah saat 5 buçuk civarı Malazgirt devlet hastanesinde bir hasta yakınının saldırısına uğramış, şuan Bunları yazarken ellerim titriyor.

Kardeşime vuran pisliğin babası bunun üstüne kardeşime şöyle tehditte bulunuyo "ben bilmem kaç dönem belediyede başkan vekilliği yaptım burda tek başına yaşıyosun ona göre"
Bu cahilliğinizde bu ilkelliğinizde boğulunnnnn,soyumuz kurusun yeter artık #sağlıktaşiddet

Böylesine üzücü bir olay yaşanırken bizim uğraştığımız şeyler ne biliyo musunuz? Lanet olası bir yerde koltuk bulmuş insan müsveddeleri! Belediye başkanı araya giriyo hastaneyi,başhekimi, sağlık müdürünü filan arıyo doktor bey şikayetçi olmasın diye, oldu başka isteğiniz