Ereğli Devlet Hastanesi'nde yolsuzluk yapıldığına dair iddialar büyürken bir açıklama da Deva Partisi İlçe Başkanlığı'ndan geldi.

Gündüz saatlerinde CHP İlçe Başkanı Veysel Gönülal'ın açıklama yaptığı konuyla ilgili olarak açıklama yapan DEVA Partisi Ereğli İlçe başkanı Nurullah Yılmaz, kamuoyunun açıklama beklediğini ifade etti.

Konuyla ilgili açıklamalar ardı ardına geldi...

NURULLAH YILMAZ DA GÜNDEME TAŞIDI

DEVA Partisi Ereğli İlçe başkanı Nurullah Yılmaz, Ereğli Devlet hastanesinde tıbbi eldiven kaybolduğu iddialarını gündeme taşıdı.

AÇIKLAMA BEKLİYORUZ!

Nurullah Yılmaz, Ereğli Devlet Hastanesinde ortadan kaybolduğu iddia edilen 10 bin kutu tıbbi eldivenin durumu ile ilgili yetkililerden açıklama beklediklerini kaydetti.

10 BİN KUTU ELDİVEN AÇIKLAMASI...

DEVA Partisi Ereğli ilçe Başkanı Nurullah Yılmaz, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada " Ereğli Devlet Hastanesine kamu kaynaklarıyla alınan ve ortadan kaybolduğu iddiaları ile gündeme gelen 10 bin kutu tıbbi eldiven ile ilgili olarak ilçe sağlık müdürlüğünün kamuoyunu aydınlatmasını istiyoruz. Eldivenler ortadan kaybolduğu iddiaları doğru mu, konuyla ilgili inceleme ve araştırma başlatıldı mı, kamuoyunun aydınlatılması gerekiyor" dedi.