Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altındağ Kültür Sarayında Ak Parti İl Başkanları ile yapılan toplantıda bir konuşma gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm kesimlerin gelirlerini yılbaşında ciddi şekilde tekrar yükselteceklerini belirterek “enflasyonun yol açtığı refah kaybını aşama aşama gidermekte kararlıyız” dedi

Sosyal desteklere değinen Cumhurbaşkanı, bu alanda yaptıkları desteklerin ölçütünü yoksulluk olmaktan çıkardıklarını, “ihtiyaç ve hak temelli bir anlayışla ülkemizin imkanlarini her bir insanımızda paylaşacak kuşatıcı bir sistem kurduk” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı: Hayata geçirdiğimiz her eser ve hizmette kadınlarımızı yanımızda görmenin verdiği şevkle daha ileri adımlar attık. Sadece sorunları, istismarları, dramları, mağduriyetleriyle gündeme gelen kadınlarımızı, ülkemizin beşeri sermayesinin ana unsuru haline dönüştürdük.

İşte şimdi CHP ne yapıyor; sembolik olarak her zaman ki yaptığı gibi istismar. Birkaç tane başörtülüyü nereden buluyorsa buluyor, geliyor yakasına bir rozet takıyor. ‘Bak işte biz sizinleyiz, sizinle beraberiz’ Buradan ben o kardeşlerime de sesleniyorum. Gelmeyin bu oyuna. Sizin bu oyuna gelişiniz bilesiniz ki bu işi bu ülkede hakkıyla yapanlara da saygısızlık olur.