Durumdan vazife çıkaran Samsun'da sözümona bir Basın Kuruluşu ise "Çıtkırıldım Hemşirelerden Sağlık Bakanına Haksızlık! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı üzdüler: " diyerek yalakalıkta zirve yapan manşetle konuyu vatandaşa duyurdular.

BAKAN ALINGAN - SENDİKALAR SESSİZ: MAĞDUR YİNE SAĞLIKÇILAR

Yetkili - Yetkisiz sendikaların sessiz kaldığı Bakan Koca ve Sağlık Çalışanları arasında yaşanan gerginlikte ise olan yine her zamanki gibi sağlık personellerine oldu. "Çıtkırıldım" tabiri ile 6 aydır koronavirüsle bıkmadan usanmadan insan üstü çabayla mücadele eden sağlık çalışanları halka aşırı hassas, güçsüzlüklere dayanıksız anlamlarına gelen çıtkırıldım olarak takdim edildi. Peki bu durumun oluşmasının sebebi kim?

Koronavirüs salgını nedeniyle gece gündüz özveriyle görev yapan sağlık personeline Hem Bakan Bey tarafından hemde bir kısım basın tarafından reva görülen bu muamele karşısında sendikalar yine mi sessiz kalacak merak konusu. Her fırsatta Bakan Bey'e teşekkür twitleri atanlar, sağlık ekip işidir, bizi ötekileştirmeyin, bir teşekkürü çok görmeyin serzenişinde bulunan sağlık personellerine Bakan Beyin verdiği cevabı da (!!) anlamakta güçlük çekiyoruz.

Covid-19'a karşı gece gündüz mesai gözetmeksizin özveriyle çalışan sağlıkçıları hekim - hekimdışı diye BÖLMEK, 39 branştan oluşan bu kahramanlara HEPİNİZLE AYRI AYRI GURUR DUYUYORUM demek çok mu zordu? Sağlıkta dönüşüm yada sağlık sistemimiz diyerek her fırsatta övündüğünüz SAĞLIK, hangi personellerin sayesinde bugün övünç kaynağınız?

İŞTE O HABER;

HAVUZDAN DEĞİL TULUMDAN BU ISLAKLIK!

Çıtkırıldım dediğiniz sağlık personelinin şuan durumu alın terini de aştı artık, denizden ya da havuzdan değil tulumdan sonraki durum bu.

Sağlık çalışanları bir şekilde seslerini duyurmaya çalışıyor. 

Kimse bilmiyor ama biz sağlık çalışanları annelerimizin babalarimizin kardeslerimizin evlatlarimizin gözünün önünde onlara hissettirmemeye çalışırken sessiz sessiz tükeniyoruz.